Yes you can hold my hand

Fredag idag. Vet inte hur många gånger jag säger det men veckorna bara försvinner bara iväg! Pappa sa nåt en gång som jag faktiskt aldrig kommer glömma. Att ju äldre du blir, desto kortare känns dagarna veckorna och månaderna...och helt plötsligt är det ett nytt år.

Så..denna vecka har jag varit sjukanmäld en dag i måndags. Mådde piss. Men gick ändå på bio med Mads och myste :) Det fick mig att må bättre :) Sedan har det nog bara rullat på...lärde Lisa kassa i tisdags (hon har jobbat 7 år på maxi men ALDRIG suttit i kassa!) Så nu när hon ska sluta o bli chef över 38 anställda känner hon att hon vill ha lite pejling på kassa. Och det var kul! Lisa är störtskön! Dessvärre fick hon en 3000 kronors kund (som jag brukar säga när de har hela vagnen full med varor plus lite till). Och det gick ju inte så fort och blev lite problem så Anne Lisa fick ta över :P Idag är sista dagen som Lisa jobbar på Maxi :( Riktigt trist...hon livar upp stämmningen...rejält!

Haha igår när jag jobbade på golvet fick jag så mkt beröm att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Varorna kom kl 10 och jag han med två burar som skulle ut på golvet. Så kommer Flatby och frågar "Finns det inte en till bur ute på lagret?" Nej säger jag. "Men du har väl bara hunit med 1 bur?" "Hehe nej säger jag. Jag har gjort två"  "Åhh...det var kjappt gjort jessica!" Sedan senare på eftremiddagen när alla varor va insatta i hyllan kom Flatby två gånger och sa hur flink jag va....hehe man får en liten värme inombords :P

Igår när jag åkte hem från Mads tänkte jag på att allt jag har upplevt här och vad som är min vardag. samtidigt tänkte jag på Hanna och allt hon se där borta i Staterna. Samtidigt dom jag skulle vilja att alla mina goa vänner skulle se hur min vardag ser ut här skulle jag bara vilja sitta på Hannas axel och se vad hon upplever. På riktigt! Det blir ju aldrig riktigt samma sak när man bara berättar, utan småsaker som vägen till skolan eller jobbet, mataffären man alltid går till. Saker som man inte berättar så mkt om för det skulle tråka ut en annan. Men som gör ens vardag!

Tiittarpå Skärgårdsdoktorn på svt webb tv. Sååå bra!!!! Jag bara sitter här och njuuter...när man ser de avsnitten känner jag verkligen en kärlek till Sverige!!! Och apropå sånna saker så har jag insett att jag känner mig 70 % svensk och 30 % amerikan. För jag har nu faktiskt anmält mig till presidentvalet i höst och ska få rösta :)

Å herregud vad klockan är mkt! Ska gå till jobbet idag vilket ska bli otroligt skönt. Det är rriktigt vårväder ute och vägen från Fjellhamar till Maxi kommer bli underbar. Samtidigt som jag lyssnar på favvomusiken och drömmer mig bort en stund....tills jobbet börjaroch jobbiga kunder ska hjälpas!! :P

Se you and beware!! :P

Love. Jessica

Nobody knows

Skum vecka. Har inte kännt mig på topp och va hemma igår för jag känner att min allmännhälsa inte är vad den borde. Svimmningskänslor och illamående är återkommande. Anne på jobbet kom upp till mig och verka lite orolig o fråga om jag ätit bra, och om mensen var som den skulle. Haha...sött av henne. Men allt det är bra. Men varför känns det bara som att jag vill lägga mig under täcket och försvinna ett tag??

Antar att man bara mår dåligt vissa dagar, thats life.

Får inte se Mads förrän på torsdag....skulle bara vilja krama och pussa på den människan i 100 år.

Hopas jag inte låter alltför deprimerande i denna blogg. Men ibland måste man bara skriva ut allt skit som man har inom sig.

Take care, /Jessica

Ibland är allt bara så bra!

Ännu en vecka har gått i Norge, kom hem för en vecka sen. Shit...känns mer som att det var 2-3 veckor sen jag var hema sist!

Denna veckan har jag jobbat full tid...kul faktiskt! Har jobbat mkt med Lisa Beng och Flatby och då är det alltid kul :D Nu när Lisa slutar ska jag och Bengt jobba med mjölk avd. (som bengt har i vanligt fall) plus det som Lisa hade hand om (ost och päläggsdiskarna). Så det blir mer jobb och kanske mer ansvar! Även och Bengt är den som kommer hålla i trådarna och jag vara den som springer runt och ordnar det haha

Sen hade jag den bästa dagen i mitt liv i torsdags. Det var Alla hjärtans dag och jag visste att Mads skulle överraska mig med nåt. Så vi möts på Maxi halv 7 och jag är så jäkla nyfiken. Men 15 min senare kommer en stor fet vit Chrysler limousine uppkörandes. coh Mads ba: Ja jessica, detta blir vår skjuts in till Oslo. WTF??!!! Tänkte jag! haha. Men sant var det och chauffören kom ut, öppna dörren åt oss (jag fick kliva in först) och sen öppna vi en flaska champagne och starta vår färd i mot Oslo. I LIMOUSINE!!! Så sjukt haha! Men vi hade ju klätt upp oss fint så vi kände oss ganska hemma :P Vi åkte runt inne i Oslo en timme och myste i limon och gick ut o tog kort vid Oslos rådhus. Lyssna på musik med muskvideo och blinkade tak och fina klingade glas hängandes längs en sida. Var verkligen helt underbart! Kände mig såå speciell haha..för en gångs skull!

Sedan när timmen hade gått (vilket gick alldeles för fort) så blev vi skjutsade till Akers brygga (ett asfint restaurangområde nere vi hamnen). Gud va folk tittade när vi klev ut!!! Va ju massa folk där vi klev av..kände mig lite smått som en kändis :P Sedan avnjöt vi en god middag ¨på en fin restaurang och kvällen var fulländad :D Har levt i ett rus efter den dagen... :P

I helgen har jag jobbat lördag och idag ska vi iväg o rida :)

Just nu mår jag så himla bra....känner mig bara så tillfredsställd med allt nu och jag vet att denna känsla inte kommer vara kvar för evigt så jag måste hålla hårt i den och ta tilvara på den!!!

MADS<3

Love. Jessica

Underbart att komma hem

Va ju hemma i fyra dagar tors-fre. Så underbart! Mads var med mig och vi hade superkul :D

Det roligaste va att se svenskarnas reaktioner när Mads tex handla eller skulle fråga nåt. De såg ut som levande frågetecken även om dom fatta efter ett tag :P haha

Kul att visa Mads Etuna, Och berätta o allt man har haft för sig i denna stad. För mycket har man gjort under 19 år! Även om en del kan låtas va osagt :P

Men vi hann med en hel del! Rundtur i etuna, äta lunch på Rinman, shoppa lite, middag på thai-rest och förfest och utgång! Det va askul att träffa alla igen!

Getterna blev helt kära i Mads, eller det kanske va en hat-kärlek för de sprang efter honom ch försökte stånga honom haha :P

Det va den uppdateringen! Tillbaka till Norge och vardagen :)

Love. Jecca

Ensam helg

Nåja...helgen har inte varit helt ensam då jag haft Mads här ;)  I lördags har vi varit ihop 2 månader hehe..känns längre!

I lördags jobbade jag 10-18, satt i kassan. gick fint! Men det har snöat konstant här sen i fredags så nu har vi säkert över 30 cm snö. Och det va inte kul när Lisa o jag skulle ta in kundvagnarna från parkeringen! Gudars vad vi kämpade o slet och flera kunder hjälpte oss när de såg hur illa det gick för två tjejer att ta in 10 kundvagnar i taget :P Men det va faktiskt riktigt tungt! Lisa satte tillslut upp ett plakat där det stod att "Kära kunder: Ni får gärna sätta ifrån er vagnarna inne pga väderförhållanderna!" Och det hjälpte lite iaf... :D

Sen sa Lisa att nu när hon flyttat kommer hon sluta på Maxi, hon har fått jobb på ett annat ICA inne i Oslo :( Blev lite ledsen för hon är ändå en av de få jag kommit närmast på jobbet efter dessa  4 månader...men men.

Ja som sagt, mycket snö är det här och idag var jag ute hos Monica och red, hade tänkt rida ut själv men fick sällskap av två andra tjejer. Allt gick bra i början men en av tjejerna hade inte ridit på ganska o va typ livrädd. Så vi fick stanna o vänta på henne ganska många gånger...vilket Lynet (min häst) tyckte var jobbig o börja stissa lite. Sen när vi kom upp i skogen fick vi vända för det var för mkt snö o tog en annan väg...det innebar att vi skulle hoppa över en bäck. Inte stor alls men den livrädda tjejen fick panik när hennes häst tog ett litet skutt över o börja gråta. jisses haha! Men den andra tjejen (som va hennes kompis) luga ner henne men hon hoppa av tilslut. En intressant tur men skönt att komma ut iaf!

SEn kommer jag körandes uppför backen här till Fjellhamar och gasar på för man måste ha fart för att komma up här i dessa tider. Men får tvärbromsa för en bil hade fastnat precis där det är som brantas..wtf tänker jag nu. Finns ingen annan väg så får backa ner o kör in på en annan väg för att fördriva tiden lite. Sen ska jag köra in o vända på ett ställe och då fastnar jag! Kommer ingenstans!!!!! Får lite smått panik och sen ommer det en bil bakom mig som väntar på att jag ska köra. Men de insåg ganska snart att jag va fast o en tjej kliver ur bilen o fårga om jag behöver hjälp. Hhee...ja gärna säger jag o hon o hennes kille går t o börjar knuffa på bilen.Gick inte alls först men efter tredje gången kom jag upp! Evigt tacksam till detta par! :D Men får ändå köra ner bilen till mataffärn o parkera och gå de 20 min hem för bilen va ju i vägen. Så kom hem, åt lite o sov en stund. Sen gick jag ner o hämta bilen o tog mig upp hit! :)

Jadu..vilken helg.

På onsdag åker jag  mads hem till sverige ! :D

Nej du..dags att sova! Hade fint!

Jecca

RSS 2.0