Kommentera

Kan inte ni alla som läser kommentera denna blogg?? Med namn oxå :P Så jag har en liten koll på vilka som läser... :)

Tack

Jul

Haft en så bra jul! Mysigt med familjen, att se Kalle Anka igen (inte sett han på två år!) och äta god mat och öppna julklappar. Blev väldigt nöjd. Fick bland annat smink, presentkort av päronen. Underkläder och cd skivor av pojkvännen och kofta och presentkort igen av Mads päron. :)

Senare på julaftonskvällen bar det av till Furby hos claras släkt o familj. Åkte dit för att se hana som tomte. Skitkul! Och bra! :)

Ännu senare blev det Mammamia filmmys hos Nylund. För att sedan lägga sig i sin goa säng och skönt somna efter en härlig dag!

Ikväll är det party och innan dess ska jag hinna städa inför lördag och även promenera med Hanna i st sundbys vackra omgivningar.

Believe it or not, but I miss you baby

God jul och gott nytt år på er folkens!

Take care

Sverige

Hemma nu på öja gård. I feeel so good<!

Underbart att träffa alla igår. Hade meget trevlig hos david....snittarna va ju klockrena! Suveränt tal av martin (som alltid) . Och så kul att träffa alla nära och kära igen.

Hade tänkt mig en nykter kväll men det serverades ju g´ratis vin, så det blev ngr glas där då... :P

Vid halv 11 åkte jag o hanna ut på fylletaxirunda (eller till sundby blev det)...men det var ju ganska misslyckat, för alla banga utan Olle. Stackare. Hehe...men en positiv sak kom utav detta, Jag blev bjuden på lite middag-fest hos Christer o co på tisdag. Hanna and I will rock the show tillsammans med bröderna och resten av folket. :)

Kvällen igår blev ung. Trist att alla stack ut på krogen så tidigt, vi va ju lite party va fan. Men blev hamburgare på Corner, sen hem i sängen o sova efter bara ett fyllesamtal ;)

Idag har varit en familjedag...sett på två hus och fan vad jag blev kär i huset i Torshälla. Dit vill jag verkligen att päronen ska flytta. Jättefräsch och så himla snyggt kök. Please let it be it.

God Jul på er folkens, imorgon är det tandläkaren.

Take care

I need a break

Bara en dag kvar, sen bær det HEM till Sverige. Længtar som en liten tok.

Behøver komma bort och tænka och veta vad jag vill, vad DU egentligen ær før ngn. Varfør, om, men det blir såhær. Jag hatar dig inte, men tycker inte om dig heller.

Har iaf packat næstan allt, blir en del nær man ska va borta i 2 veckor :P

Sista dagen på jobbet imorgon, jeg trenger en ferie som de sæger hær. I need a break! From everything.

Och førhoppningvis vænder jag tillbaka med en bættre kænsla.

Take care.

Tom

Baby, baby
When we first met
I never felt something so strong
You were like my lover
And my best friend
All wrapped into one
With a ribbon on it
And all of a sudden
you went and left
I didn't know how to follow
It's like a shock
That spun me around
And now my heart's dead
I feel so empty and hollow

And I'll never give myself to another
The way I gave it to you
Don't even recognize
The ways you hurt me
Do you?
It's gonna take a miracle to bring me back
And you're the one to blame


And now I feel like, oh
You're the reason
Why I'm thinking
I don't wanna smoke on
These cigarettes no more
I guess that's what I get
For wishful thinking
Should've never let you into my door
Next time you wanna go on and leave
I should just let you go on and do it
Cause now I'm using like I bleed
It's like I checked into rehab
Baby you're my disease
It's like I checked into rehab
Baby you're my disease
I gotta check into rehab
'Cause baby you're my disease
I gotta check into rehab
'Cause baby you're my disease

Damn,
Ain't it crazy
When you're loveswept
You'll do anything
For the one you love
'Cause anytime
That you needed me
I'd be there
It's like
You were my favorite drug
The only problem is
That you was using me
In a different way
That I was using you
But now that I know
That it's not meant to be
You gotta go
I gotta wean myself off of you

Trøtt

Nu har Mads fått sin dator tillbaka, så framøver blir det norska ø och æ som gæller. Hans dator går fett mkt snabbare æn min :S

Just nu har jag huvudværk, kænner mig tjock och helt trøtt! Men inte tro att jag ær sur, ær egentligen ganska glad men har jobbat 6 dar i rad nu...och det tar på en. :S Kom hem før en kvart sen. Stængde och allt, min førsta. Gick greit! Haft massa att gøra idag. Men har gått bra. Adrian, Carsten och Therese ær suveræna att jobba med. Plus att folk får sig ett gott skratt nær Carsten (danska butikschefen) och jag ska kommunicera. Han førstår inte vad jag sæger och jag førstår inte han. Det slutar med att man pratar ØVERTYDLIGT och efter lite om och men går det tillslut :P

Ikvæll ska Mads ut med civilspanarna. Jag ska ta mig en tur till clara och ewa och socialisera mig. Just nu længtar jag mest till sængen men ska ta en liten powernap så min energi kommer tillbaka.

Jag måste också bara sæga att jag tycker jævligt mkt om Norge. Jag har lært mig tycka om detta land och fått så mkt kontakter och upplevelser som ær helt oværdeliga. Ville bara få det sagt.

Take care

Snart snart snart

Längtar hem till sverige nu. Ska bli skönt att vila upp sig lite, träffa alla och vara med familjen :) Om drygt en vecka bär det av. Åker med ewa och clara hem i ewas bil. Road trip ja! Ska bli nice iaf. Säkert roligare än att sitta på ett tåg själv i fem timmar, vill jag lova :)

Denna vecka har väl inte hänt så mkt spännande, jobbat. Sålt en del briller, och hjälpt kunder med ditt o datt. Det jobbigaste och där jag förstår det norska språket som sämt är i telefon. Jag fattar inte va de säger<! Och har blivit dumförklarad många ggr när det bara har varit en enkel fråga som " kan jag boka en syntest?". Men ja...det går framåt men jag måste bara anstränga mig lite mer :P

Köpte doftljus igår, sånna där bra som är ganska dyra. Och fasen, hela lägenheten doftar så fräscht! Kan jag tipsa om. Och mysigt är det oxå.

Nu kommer mads till sverige över nyår. Blev så glad :) Han ville komma men jobbade men hade tur nog och kunde få ledigt. Så nu väntar jag bara på vart nyårfesten ska vara, så är jag redo! :D

Jobbar kväll idag, och imorgon. Sen jobbar jag lördag. Ledig söndag och sen 5 dagars jobb och sen HEM. :D

Ska väl börja fixa iordning mig nu, börjar kl 13. Om inte länge.

Take care

Harrytur

Haft långhelg. Ledig fredag lördag och söndag. Haft en så sjukt bra helg!

Fredag drog jag clara och ewa på harrytur (norskar kallar det så när man åker över till sverige för att handla billigt) till Charlottenberg. Medan de mest handla mat så köpte jag massa julklappar och lite kläder till mig själv hehe. Spenderade ungefär 5 timmar i köpcentret i Charlottenberg och drog hem vid 6-tiden. Va massa snö och ganska jobbig väg, men vi satte på chris brown-forever på bilstereon och klara oss ända hem till norge igen. Clara va chauffören och det gick så bra! :) Riktigt bra dag!

Lördag gick mads och jag till s-storsenter för att träffa självaste Roger Moore! Och fan va karln ser bra ut för att vara 81 år, han ser yngre ut än min pappa. Coolt som fan var det och över 1000 pers som stod i kö för att få hans självbiografibok signerad. Roger Moore va min favorit bland alla Bond när jag va liten, var faktiskt lite småkär i han minns jag.
Ngr timmar senare drog vi till clara och ewa på lite julstök, bakade en del pepparkakor myste och hade riktigt trevlans. Clara var väl den som jobbade mest med allt bakande och lagandet av mat. Flink! Kvällens höjdpunkt var väl när vi pratade om Gävle och mads säger (för att komma in i diskussionen) -Gävle...ja det är väl där Frida bor?   Clara och jag börjar asgarva och sedan blir Mads lite fundersam och säger -Nej just ja, det var ju i Jäder. haha.


Ewa och Mads



Dags för pepparkaksbak!



Två glada och en sur. haha


 

Idag söndag då. Kollat på crossroads med britney spears, älskar den filmen. Ser har jag vart på familjemiddag hos mads päron. Trevligt, och nu sitter jag här med nästan spräckt magsäck. ´Det lät ju trevligt men är iaf sjukt mätt.


Nu är det väl bara att göra sig redo för en 6dagars vecka på jobbet. Puh...vill hem nu till sverige.


Take care p


Kärlek.

På begäran av Jenny kommer bilder på presenterna som Mads och jag gav varandra på ettårsdagen :) Sen kommer lite andra pics som jag hade lust att lägga upp :P Enjoy people haha.



Halsbandet jag fick av Mads och bältet som jag gav honom.


Close-up. Var verkligen jättefint :)



Min nya mobil. Hoppas det håller längre än min gamla rosa.



Köpt mig en ny kofta. Äntligen har jag köpt min "MQ-kofta" som jag har velat ha så länge. Nu slog jag till.


Update:

Hemma från jobbet idag. Förkyld och allmänt dålig. Så denna dag har jag bara bakat en kladdkaka och sen sovit.

Imorgon jobbar jag kväll och ledig sen i tre dagar så ska nog försöka pallra mig till Brillelandet imorgon :)

Take care


Finally

Lite pics på lägenheten!


sovrummet från dörren sett


Helväggs garderoben i sovrummet, med en helspegel :)


Hallen





Vardagsrummet


Matbordsplatsen


Jobb/data hörna


Kök



Kök

Strålande jul

Då var man inne i december månad. Spännande. Det innebär följande:

Mer att göra på jobbet i julrushen (inte för att så många köper briller i julklapp men ändå)

Handla julklapps till de kära

Åka över gränsen till sverige på "Harrytur", för att shoppa hem lite mat

Åka HEM till Öja Gård i två veckor och fira jul och nyår

Fira min 20 års dag den 30 december!

Idag har Mads och jag varit ihop exakt ett år. Det är ju lite speciellt så imorse fick han frukost på sängen och en liten present, ett svart assnyggt bälte :) Jag fick ett jättefint halsband med stjärnor i äkta swarovski kristaller :) Sen myste vi i sängen fram till jobbet kalla och jag fick vandra den snöiga vägen till Strömmen Storsenter :(

Igår var Ewa och Clorry här, de betala lite räkningar men mest satt vi i soffan och hade lite mys. Blev lite glögg och peppisar (fan vad pepparkakor är gott !!!) På fredag bestämde vi att vi ska till Sverige (över gränsen bara) för att shoppa lite julklappar kanske och köpa hem lite billig mat! Kul ska det bli!

På söndag blir det familjemiddag hemma hos Mads föräldrar, med hans päron, syster och familj plus vi. Ska bli trevlans :)

Har vart småförkyld en vecka nu, är lite piss och igår när vi hade invetering på jobbet kände jag mig helt död. Och både chefen och den ass chefen frågade ett par gånger hur jag mådde och att jag såg lite sliten ut. Jo tack. Gick iaf vid kl 16, och mår väl lite bättre idag. Men har börjat få halsont...


Så..vad händer i Sverige? Jag längtar lite hem nu! Det har gått alldeles för lång tid utan mina djur familj och vännerna.

I lördags gjorde jag en halv synsundersökelse bara för att se om jag har dålig syn. Men hade inga skeva hornhinnor och bara plus 0.25 i styrka på höger öga. Och det är ingenting. Glad för att jag inte behöver glasögon än :) Sen hjälpte käre Adrian mig att beställa ett par solglasögon (kanske inte rätt årstid men jag är tidigt ute iaf). Det är ett par pilotglasögon av märket Ray Ban, den orginala äkta sorten. Ascoola. Och eftersom jag får 85 % rabatt på allting i butiken så kan jag kosta på mig det :)

Lör den 7 feb ska hela centeret på Strömmen ha ngt de kallar "Nyttårsball". En stor fest för att på hela centret. Värsta fina festen som ska hållas på ett stort hotell och värsta dresscoden med kostym och finklänning. Och jag ska gå! :D Vet dock inte än om jag ska gå med Brilleland eller om man kan gå med sin partner. Kommer nog bli riktigt kul iallafall!

Nu ska jag se klart på Boston Tea Party...så jäääävla bra!

Tack care



RSS 2.0