Nu drar vi!

Bokat och klart. Seattle, Tacoma från 13-26 oktober! Mamma har redan bokat hyrbil och Mads och jag har redan planerat lite av vad vi ska göra. Resten får komma spontant. Men bli iallafall lunch och middag uppe i Space Needle och besök på Boeing. Längtar!



Högst uppe i Space Needle finns en restaurang som vi ska till :)


Det är lördag idag, är nästan helt frisk. Mads jobbar och jag segar mig. Hela den här veckan har jag varit en riktigt soffpotatis och det känns som att jag har gått upp 10 kg. Nästa vecka ska jag snåla in på det goda och äta mer nyttigt.

Jag har också fått urinvägsinfektion, tror att det är det iallafall. Sjukt jobbigt. Går på toa säkert 20 gånger om dagen och det gör svinont och kommer bara några droppar. Bläää. Men jag dricker massa tranbärsjuice och citronsaft och det börjar hjälpa!

Jag är besatt av The Hills, ägnat hela veckan åt att titta på alla avsnitt (nästan). Bortskämda tjejer i Hollywood som har massa i-landsproblem. Gotta love it!





Idag är en sån dag jag skulle vilja åka med en kompis och bara fika och snacka skit heeela dagen. Men nu är det så att majoriteten av mina vänner är 40 mil bort (om inte längre)! Så det blir jag lite depp av. Men försöker underhålla mig med att¨tvätta kläder, lyssna på Kelly Clarkson och dansa runt. Ikväll ska jag klä upp mig lite fint (efter sunk en hel vecka) och ut och äta med Mads. En liten date ;) För idag är det exakt ett år sen vi flyttade ihop och blev sambos. Och se så bra allt går! ;)

Take care


Right kind of wrong

Första jobbdagen idag då 12-20. Trodde dock att jag börja kl 13 så när Kime ringde 10 i 12 och fråga om jag var på väg till jobbet fick jag ganska bråttom. Börjar så smått bli frisk men hostat och snörvlat ganska mkt på jobbet idag. Nu har jag ledigt 3 dagar så hinner nog bli frisk till måndag igen :)

Bakade en fett god Tacopaj igår. Blev sååå god!



Och nu ser jag ut såhär



Smått förkyld och trött, men ganska gla!


Försöker boka resa till Seattle, men inte det lättaste att hitta flyg som går direkt från Seattle, Amsterdam, Oslo. Dit är inget problem. Men hem är det en natts väntan i Amsterdam. Och det har jag nada lust med.

TAKE CARE

Snor

Snor i Norge betyder snöre, men det är inte riktigt det jag skulle skriva om. Utan den snor som finns i näsan. För nu när jag är sjuk och snyter mig konstant så att min näsa är rödare än Rudolf. Så undrar jag hur det kan vara såå mkt snor uppe i ens näsa? Jag snyter mig för att seriöst, 30 sekunder senare ha lika mycket snor igen. Hur kan det vara möjligt? Snor måste vara världens snabbaste producenter. Och vad består snor av? I øvrigt känner jag mig så ofräsh när jag är sjuk. Går runt i skabbkläder hela dagen, fett hår och ¨snorpapper överallt. När jag är frisk igen ska jag sanera denna lägenhet, för detta är äckligt.

Dagen har spenderats med att ligga i sängen halva dagen, sedan kollat på The Hills (beroendeframkallande!). Har även fått en "Stackars dig" sms från min chef, och jag tror inte det var ironiskt menat. Han var föresten väldigt snäll i lördags när vi jobba ihop då han skulle hämta post och kom tillbaka med en påse från apoteket som innehöll 3 olika halstablett sorter. Och så sa han på sin danska "Spis nå en var femte minutt så er du ikke syk lengre!"

För att helt hoppa till ett annat ämne. Min lilla Sandy är död. Och för er som inte vet vem det är, så är det min get som jag har haft i 11 år. Fick veta det för ett par veckor sen då Frida ringde och berätta (de bodde på hennes familjs gård). Har en get kvar dock! Lilla Sally. Sandy var mamma till Sally och de höll konstan ihop! Så jag undrar hur det går för henne. Blev riktigt ledsen när jag fick veta, Sandy har alltid var min favorit av alla mina djur. Och 11 år är lång tid, nästan hela min uppväxt! Så det var trist, men funderar på att åka hem en helg bara för att hälsa på Sally, vem vet tills hon också trillar av pinnen :( Mamma och jag kom fram till när vi prata i telefon sist, att 2009 är dödens år. Iallafall för vår del, vare sig det gäller djur eller människor.



Mads, Sally och Sandy hos gården till Frida i våras


Nu ska jag hoppa till sängs och läsa Cosmo! :)

Take care

Like a bridge over troubled water

Kom att tänka på pappas begravning. Ja, alltså jag har tänkt på den väldigt många gånger förut. Men gick igenom i huvudet allt som hände och att Hanna sjöng Like a bridge over troubled water. Vet seriöst inte om jag har sagt Hanna att det var så sjukt fint? Fick rysningar inni benmärgen och att faktiskt en av mina bästa vänner sjunger på pappas begravning betyder sjukt mycket. Så Hanna, har du inte fått credit för det så får du det nu! För det är faktsikt det starkaste minnet jag har från begravningen.

Och när man ändå är inne på vänner ämnet så undrar jag hur man kan klara sig utan dem? Mina vänner är de bästa man kan ha och jag älskar er! Speciellt efter allt som hänt så har ni fått mig att må så bra och vara glad för det man har. Ibland behövs inga ord, man bara vet var man har varandra och att man kan alltid lite på er. Love you guys!

I övrigt har jag blivit riktigt sjuk och snorar och snörvlar om vartannat. Och tycker så synd om mig själv. Ber att det inte är grissjukan jag har. För då måste jag till en "fast lege" som det heter här och det har jag inte. Och det skaffar man bara inte på ett par dagar här inte.

Men ska iallfall ut och köra med bilen idag. Mads och jag har dille på att ta turer med bilen. Så blir väl charlottenberg eller nåt. :)

Take care

Faciologi-läran om?

I två dagar har jag vart på kurs i Sandvika i faciologi. Första dagen bestod av lära sig anisktsformer och bedöma vilka innfatningar som passar vilken ansiktsform. Väldigt kul och vi fick stå framför klassen och presentera vad vi kommit fram till i slutet av dagen. Fick lära oss om olika färger och vilken dominans färg människor har. Lite småflum men kul! Känner väl att jag skulle behövt denna kurs när jag börja i Brilleland och inte ett år efter. Men lärde mig iallfall mycket mer och har nu argument på varfør just den brillen är snygg på kunden. Andra dagen bestod av att sälja mer och hur vi ska vara serviceinriktade. Mindre kul men välbehövligt när inte motivationen är på topp.

Är iaf sjukt trött nu. Men min snälla sambo hade fixat pannkakor när jag kom hem. Så då blev jag lite piggare. Annars har det mest varit chill framför tvn. Jobbar imorgon och på lördag. Puh..känner mig lite hängig. Som om att jag börjar bli sjuk...hope not.

Men en annan spännande sak är att jag mamma och mads troligen drar till USA i oktober i två veckor. Åker då till mammas vänner i Tacoma. Grandma Tillie såklart :) Hade varit sjukt kul, inte varit där på 5 år. Mamma vill ju gärna träffa alla och "gråta ut" lite som hon sa. Inget bokat och bestämt men det verkar bli av.

Imorgon börjar jag kl 13. Så ska ta en lååång sovmorgon och duscha. Mitt hår är fett fett. Haha fattar ni?

Take care


RSS 2.0