Call me

Jag måste allvarligt köpa ny kamera. Den jag har nu har vissligen fungerat väldigt bra i tre år, fick den i studentpresent men nu börjar den sega. Batteriet håller bara några timmar. Så snart komemr lön, och då fasen blir det ny kamera :)

Var ute och shoppa lite idag, har spanat in ett par skitsnygga jeansshorts på Lindex, men på Strömmen hade dom inte i min storlek så drog till Metro och där hade dom en kvar i min storlek. Lycka!

Tänk er sommar och varmt. Ett par jeansshort med höga klackar och en fin partytopp som visar den brunbrända huden så fint....oj nu drömde jag mig lite bort en stund! :P



Jeansshort och bikinitopp från Lindex




Slog till på två svarta bikinis, båda från Lindex

I övrigt glädjer jag mig sjukt mycket till Påsk! Att ta hem kära Kime och visa hur JAG faktiskt har det ska bli så kul! Vi har ju planerat detta sen i januari. Stockholm och en krogvända i Eskilstuna är planerat. Resten tar vi som det kommer. Många shots på krogen ska det iaf bli!

Nu ska jag iväg och få lite cancer, nämligen sola i solarium, men inte solat på läänge nu så tänkte sola ngr gånger bara för att få upp fräshheten. Nej jag är inte alls ytlig! :P

Take care


Fin låt som en fin människa fick mig att lyssna på:

http://www.youtube.com/watch?v=VQZI6gxobxI

Im addicted to the thrill

Länge sen uppdatering! Here it comes....

Bor sedan mitten av februari själv och singel. Känns bra. Lite ovant i början men nu är det väldigt skönt och man har en helt annan frihet. Man tyckte alltid att man var beroende av den andra men nu ser jag att jag mår sååå mycket bättre som det är nu. Även om slutet mellan mig och Mads var ganska illa så kan jag ändå vara glad i livet och lägga det som hände bakom mig. Han får stå sitt kast och det som händer honom längre fram är av en anledning. Även om det är positivt eller negativt. Karma tar igen på dom som förtjänar det.

Jobbet flyter på! Helt sjukt att man ska sluta om några månader, vill ju men samtidigt inte. Men i höst börjar något helt nytt och spännande. Rumänien eller Oslo? Who knows? Studera ska jag iaf göra. Måste ju bli någonting av mig också! :P

Fick trevligt besök från Sverige i helgen. Blev mycket mys, mat och lek i snön :P Vissa personer tycker man om direkt. Men tiden går fort när man har roligt och 4 dagar ledigt gick sjukt fort! Tur att man har 2 veckors semester att ta ut, utöver de 3 jag har i sommar.

Kommande saker på min lista:
-Köpa ny kamera
-Betala den förbannade parkeringsboten
-Planera för roadtripen hem till Sverige i påsk med Kimis! :D
-Börja med träningen igen (legat i lä i 3 månader)
-Uppskatta att snart är våren här och om inte länge sommaren. Då blir jag glad!


Var detta allt? JA. :)

Take care!

RSS 2.0