When I look at you

Dålig uppdatering här men det känns som att jag inte har något att skriva om. Eller så är det väl fanatsin som är dålig, för det finns väl alltid något att skriva om.

Helgen i Göteborg med Clara och Sandra var otroligt lyckad! Liseberg på fredagen, chill på kvällen. Lördagen spenderades iklädd bikinin i Slottsskogen och vara lagom brun till utgången på kvällen. Riktigt kul! Göteborgare är ett trevligt folksslag!

Sommaren har ju kommit nu får man väl ändå säga. Jag är glad, jag är nöjd och jag ser framåt. Nu fokuserar jag på sommaren och vara med dom man tycker om bäst. Sköna chillkvällar ute, spårade utgångar med vännerna och mys med finaste är vad som väntas. Längtar sjukt mycket till semestern nu. Inte långt kvar! Sen har jag ju semester hela augusti innan plugget börjar i september, men tålamoden tryter när solen är ute och man är inne på en köpcenter hela dagarna.

Förresten ligger min lägenhet ute på Finn nu. Så nu ska jag ha visningar här, första är om en vecka =)

http://www.finn.no/finn/realestate/lettings/object?finnkode=

Galet att jag snart flyttar hem. Kommer kännas konstigt. Norge har ju varit min vardag i snart 3 år, jag kommer vara lite vilsen i Sverige första tiden. Bli inte förvånade om jag flyttar tillbaka hit efter veterinärstudierna. Detta land har något som man bara älskar.






Lekte lite med webkameran =)

Det var allt för ikväll.

Take care

RSS 2.0