Inget jag skulle önska min värsta fiende...

Magsjuka är nog bland det värsta man kan va med om :/ Nu har jag inte haft det på hur många år som helst och glömt bort hur det va..men tack...blev verkligen varse om det igår. Helvete...trodde jag skulle dö ett tag!

Jag kommer inte gå in på ngr detaljer för eran skull men jag blir lite fundersam på hur mkt en människa kan spy upp egentligen.. för det tog aldrig slut :/

Hoppas ni mår bättre! <3

Kick-off och huvudvärk

I helgen jobbade både frida och jag så det blev inte mkt gjort :P Dock förgyllde vi vår vardag lite i lördags o käka pizza och moffa godis till en bra film :) Det va myys :)

Jobbade oxå ngr timmar igår...väldigt bra ob på söndagar här så jag blev glad : D Men kom på igår att nu kommer jag jobba 15 dagar i sträck...puh...kommer nog känna mig jääkligt sliten den 15:e dagen hehe. Men man får ju offra sig för Ica maxi...nu har de stängt mån-ons och på torsdag är det grand final! Reåpning (nyöppnig) är på torsdag! Fett fin butiken kommer bli o vi kommer nog verkligen ha fullt upp hela dagen med butiken proppat med kunder, sugna på att känna en slant på alla bra tillbud vi har (erbjudande) :D

Är precis hemkommern från vår kick-off...alla ansatta käka mat och gick rundtur i butiken med chefen. Det va trevligt men åkte hem efter en timme. Haft satans huvudvärk hel dagen och mått allmänt dåligt..kan vara fridas magsjuka som smittar.. :/ Hon fick det i lördags natt och va hemma idag :/ Trist..men det verkar som att hon är på bättringsvägen nu! :)

Börjar lära mig mer och mer norska...idag blev jag väldigt fundersam när Lene sa att vi skulle sätta upp "Melis" i bakhyllorna..what tänkte jag? Sen förklara hon va det var...florsocker! hehe Och artigt betyder kul här...chefen kom och ba: "Har du det artigt jessica?!" när jag lassa upp varor i hyllorna...fatta nada tills han förklara va det var..fick mig ett litet garv. Språket är inte alltid så lätt!

Imorgon är det upp 7 och vaske (tvätta) hela dagen på ica. Inte kul men nåt som måste göras..hoppas jag jobbar med nån trevlig. Lene frågade idag om jag inte sakna alla mina vänner i sverige...tänkte för mig själv altt det ät klart jag gör det men skönt att komma bort lite. Men sanningen är nog att jag saknar nog dem mer än jag vill erkänna...så jag sa till Lene att det är bra att internet finns. För då känns det som om man är där med er fast ändå inte!

Vi har ett litet as på mitt jobb..kallar han "aset som är ute efter mig". Vet inte vad han heter men han är runt min ålder och ser asdryg ut..jobbat med han ngr kvällar och det är väl ok. Han är ju trevlig men pratar inte mer än nödvändigt med mig..inget små-snack utan bara "det här ska du göra o så". Och ser man honom på morgonen o går förbi en hälsar han inte ens...vette fan vad problemet hans är men han tror väl han ska bli chef eller nåt...och inte är han snygg..ful som en strykbräda..blää...haha. Jo-Fredrik är desto trevligare...han berätta ett skämt idag om hur man får in en elefant i kylskåpet...nåt med giraff oxå...nån som vet den historian? För fatta inte riktigt vad han sa...men kände igen den så väl!

Snart åker lilla Marie till asien..spännade! Hoppas du får det underbart bra! :)

Och fan julia o josse! Kom upp hit 16 november så ska frida o jag visa hur man festar här i norge! :D

Har tyvärr inget roligt att berätta mer om Bengan hanna :P Idag såg jag han knappt men kommer med fler uppdateringar när nåt mer roligt kommer ur hans mun :P haha

Läste ekuriren...ming palace är totalt nedbrunnet!!!! Wtf??? Fick värsta chocken....mitt favoritställe ju! Vart ska vi nu gå o käka?

Och knappmannen..det gör mig fan riktigt upprörd...trodde det va slut med skiten...men nej...va är det för fel på sveriges rättssystem kan man ju faktiskt undra. Kille behöver hjälp!

Ska väl ta och avrunda det hela :) Clara din råtta..du skulle ju ringa mig! Men neeej... :P

Jag vil ha en kram!

LOVE./Jessica

Fredag och själv

Jahapp..sitter då i vår lilla hybel denna fredagkväll. Inte mkt action här för tillfället hur mkt jag än skulle vilja ;) Frida jobbar så ska hämta henne vid 23.

Kom hem från jobbet vid tre idag, idag har jag i princip bara packat upp varor. Lite trist men nåt som måste göras. Å fan vad svårt jag hade med norskan idag, vet inte hur många gånger jag sa "va?"  idag :/ Och Bengt sa att han skulle köpa mig en norsk ordbok så jag skulle förstå! Vet inte vad det var just idag..men förstod norskan sikkerligt dåligt! :P

Och den svenska byggarbetaren som kommit in nu två dagar i rad, o först frågat om krämost o sen handlat av mig i kassan, kom inte idag :/ Jessicas lilla spänning uteblev alltså... ;)

Måste ju bara säga att jag trivs sjukt mkt bättre nu på jobbet! Ibland längtar jag fan dit :D Kassan är jättekul och jobbar med så sköna människor!
-Bengt: runt 35 år, värsta dred-locksen och asrolig. Han förstod jag mig inte så mkt på i början men nu ha man fått lite hum om han :P
-Lisa: Runt 25 år, hon är överallt o ingenstans! Jättetrevlig o hon tipsa mig om vilken krog jag o frida ska gå på i Lilleström (Martin's) Hon vill lära sig svenska så jag ska ta o lära upp henne lite så att hon får lära sig lite vett oxå höhö
-Unni: Hon är väl 45 plus o jag jobbar med henne i kassan. Hon fick äran att lära upp mig o hon skulle med stor sannolikhet kunna kännas som en extra mamma till mig om jag lär känna henne ännu bättre. Fick riktigt bra kontakt med henne o hon är askul :D
-Jo-Fredrik: Konstigt namn jag vet :P Han är 18 år och lååång :P Jobbar oftast kvällar med han. Jätterolig snubbe som åker till sverige o spelar rollspel, älskar de svenska trubadurerna och ska plugga till bio-ingenjör.

Jobbar helg men börjar inte förrän vid ett imorrn så får en liten sovis :) Frida börjar 7 dock så kanske inte får min skönhetssömn ändå hehe.

Jag har lite shoppingabstinens, på shoppingturen häromdagen (då jag faktiskt inhandla en asfräsch partytopp på vero moda) ville jag köpa allt o lite till! Men insåg att när hyran till den här hyben ska betalas nästa vecka har jag cirka 1000 kr att leva på :/ Men lönen kommer ganska snart, 15 november. Dock blir den inte så stor, då jessica tog lite "ledigt" o åkte hem en vecka :P

Det jag filar på nu är vad jag ska göra för mat..hmm...

Nehepp, så intressant va denna blogg! :P Men fortsätt läs för guds skull!! :P

Love. /Jessica


Shit..jag har skaffat blogg!

På begäran av andra (eller mest mig själv kanske) :P har jag nu skaffat blogg :) Ska försöka uppdatera ofta så ni får veta hur mitt liv i Norge fortlöper :P

För tillfället väntar en hel disk på mig så det ska jag väl strax ta itu med :) Annars har det väl inte hänt så fasligt mkt idag...jobbat 7-15 och det va kul! Bengt (som jag jobbar med) förstod nu varför det är så mycket svenskar i Norge! 18-åringarna här får köpa på systemet om alkohol halten är under 22 % haha.

Ha det gött!
Love. /Jessica

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0