It's only me now







Mer ego bilder på Linda och mig :)

Bye bye love

Snart är veckan slut. Likaså min semester. Den har varit väldigt lugn. Inte gjort någonting förutom det jag känt för just där och då. Jag har sovit länge, donat med saker i lägenheten, sett på film och försökt att bara existera.

Mycket av semestern var på grund av årsdagen med pappa i onsdags. Och det var behövligt. Inte helt topp men jag känner att jag ändå mår bra. Breakdowns har jag fortfarande men det är sånt jag får leva med. Är ibland bara skönt att sitta för sig själv och gråta. Det känns lite lättare efteråt.

Helgen som var blev mkt trevlig. Strömmen Storsenter Awards med jobbet. Det anordnades en fest för dom som jobbar på sentret. Kul! God mat och underhållning. Många finklädda folk, jag gick i finklänningen från USA. Kändes lite galaaktigt men med en liten avslappnad twist :P Vid halv ett drog mina kollegor som skulle hem till sina män och jag gick själv ner på krogen. Haha, så hemskt. Känner inte en jävel medans jag desperat försöker ringa Clara och "se" upptagen ut. Ingen får ju tro att jag är helt mobbad. Efter 40 min kommer hon ner, haha, det var låånga 40 min. Klimt fick vårt besök iaf. Blev mkt dans! KUL! Och sen får jag ett oväntat sms på natten, ibland borde man kanske lägga vissa saker åt sidan men det kan va svårt ;)

En annan sak är att jag nog är halvt officiellt singel, från i söndags. Kommer kanske som en chock för vissa men det var ett gemensamt beslut. När man bara bråkar och är griniga på varandra 24 timmar om dygnet så är det ingen idé att fortsätta. Känns bra, men konstigt att inte ha någon efter över 2 år tillsammans. Men jag tror detta är det bästa.


Bilder från Awards!


Showen



Mette och Birthe



Jag Linda och Mette



Birthe och jag


Take care

http://www.youtube.com/watch?v=EX8U7baHrwU


RSS 2.0