Two beds and a coffee machine

Förra veckan blev ett litet minihelvete. Körde ju hem min bil i julas för reperation av lås och lite annat smått. Men den hann inte bli klar under de 10 dagarna jag var hemma så tog pappas bil tillbaka. Det ångrar jag bittert. Hann köra den en dag innan det blev 23 minus och den vägrade starta, dieselbilar kan ju vara lite krångligt när det är kallt men vad fan tänkte jag. Försökte med startkablar, startbooster, motorvärmare men nej då, den ville inte. Så i 2 veckor var jag helt utan bil och sen blev det lite panik för hade ledigt i helgen och skulle köra hem den och hämta hem min. Hörde runt med lite bilkunniga själar och bytte batteri. Starta? Nej. Sen kom Mads pappa med sin bil för 100:ade gången och då hade jag nytt batteri, startgas och startkablar inkopplade. Och då fan! Efter 2 veckors sömn vakna pärlan till liv igen. Tror pappa ville jävlas lite med mig. Så han är förlåten nu. Och nu har jag min bil tillbaka. Jag gillar min bil, vi kommer bra överens.

Intressant att läsa om min bilhistoria? Ja tänkte väl det.

Och mina tankar om vad jag ska göra med mitt liv har inte gått så mycket framåt. Stanna i Norge? Börja plugga här? Flytta till Rumänien och faktiskt bli det som är min dröm? Jag krångalr med mig själv, och jag vet inte vad jag vill! Det jag vet är att jag är ganska rastlös, något nytt och annorlunda vill jag ha.

Och när kommer min favorit Hanna upp hit och hälsar på?

Och vilka är hemma i påsk? För då ska det bli partaj, och jag och Kime behöver en förfest och gärna en efterfest som vi kan somna på :P


Här kommer lite pics från Brillelands julbord för en vecka sen :)












Take care


When you walk in the room

Tillbaka till Norge. Vardagen och allt vad det innebär.

2009 var inte mitt bästa år. Pappas självmord har präglat detta år. Allt jag gjort och tänkt har varit mycket med pappa i tanken. Men har haft bra stunder både med kompisar, pojkvänner, resor och jobbet. Men man har förändrats, kanske bara tillfället eller för alltid. Lite mindre glad, lite mindre energi och lite för många tankar. Inget som märks direkt, men jag känner det i mig. Den där lyckokänslan, den har uteblivit detta år.

2010 är ett år jag hoppas blir bättre. Hoppfull, längtan och glädje vill jag känna detta år. Jag vill må bra och uppleva massa!

Tiden i Sverige var underbar. Julafton hos Nylund-Axelsson var klockren. Man kan inget annat än att älska den familjen. Där snackar vi riktiga vänner. Juldagen var riktigt mysig med alla vänner och dansa loss lite. Och få lite flashbacks till en tid som en gång var ;)

Mellandagarna gick förbi utan att veta vad jag riktigt gjorde. Födelsedagen blev riktigt lyckat med tennis med mamma och Jesper och sen en fika med Frida i E-tuna. Och sen var det självaste nyår. Ganska städad om jag får säga det själv. Mycket trevlig middag hos Frida och sen till Jonas för att fira in nya året.

Nu är man tillbaka. För första gången på väldigt länge kände jag att jag inte vill åka tillbaka hit. Jag har kommit in i den fasen att jag är rastlös, jag vill att något nytt ska ske. Jag vill ha en förändring.

Men nu är det sängen som gäller och reflektioner över vad man ska göra med sitt liv
.






http://www.youtube.com/watch?v=1vhgxKxcuKI

-I believe you don't know what you got until you say goodbye-


RSS 2.0