OMG

Har ju då färgat håret ikväll. Eller tonat snarare. Skulle bli ljusbrunt, men blev nästan svart! Gahh! Tog en nyans som hette ljus pärlemorbrun eller nåt liknande...no shit! Vet inte om det var mitt torra hår som sög åt sig färgen extra mkt för jag hade i den så länge som man skulle. Inte längre.

Jaja, är ju inte helt katastrof, kan ju vänja mig till det. Och det går ju ut efter typ 15 tvättar.

Så vad tycks? Exprimentera lite så är väldigt sminkad på bilderna, gör kanske att intrycket blir lite hårt. Och mina non-existerande ögonbryn får jag nu måla i ganska mycket.

Men kanske passar bra nu. Är ju Halloween och allt! :P




Shopping!


Back in Norway. Haft det supert i USA och det var riktigt kul att träffa alla igen och umgås med folk som man träffa när man var liten som man då inte brydde sig så mkt om. Då var allt lek :P Såg allt i ett litet annat perspektiv!

Det blev massa shopping iaf, brände ganska mkt pengar på det men det var det värt! Nu blir det nudlar en månad... höhö

Här kommer lite picks. Notera att mina fötter kom med på nästan alla :P



Mysig hösttopp/tröja




Grå topp med bälte



Hittade en jättefin klänning till fnare tillfällen som var nedsatt från 800 till 400 kr på JCPenneys.




Svart  partytopp med kedjor

Partyklänning i blått och svart

Klänning i svart och blått



Myskofta nr 1!




Massa olika sminkprodukter. Halva priset!




Och detta är mitt bästa köp! En klänning i lila och svart och snyggt fall. Den satt sååå bra! :P


Pic licks

Här sitter jag vid beachen hos Pam och Rex och njuter livet. Här har vi internet för första gången :) Här slappnar vi av, inga affärer eller shopping så långt ögat når så här blir det verkligen avslappning. På natten när vi sover hör vi vågorna från havet. Underbart.

Här kommer lite bilder!


Klackarna i taket

Tills jag hinner lägga upp bilder från i lördags kan ni gå in på Kimes blogg och kolla på ett par stycken där. hehe.

http://kimelarsen.blogg.no/1255258069_night_fever_night_fev.html

Underbar kväll!! Mina Brilleland kollegor är bäst! Andreas somna redan kl 22, massa singstar, kortspel, jag har aldrig, dans och kolckan blev över 5 på morgonen innan jag kom hem. Och hade dille på att kasta m'n'm:s (staving?) på folk. Och lyckades smälla ett vinglas i bordet nä jag pratade lite för bestämt som sa krash och som slutade med ett skärsår. Men är det fest så är det.

Kommer med bilder!

Take care

Straight through my heart

Diggar Backstreet Boys nya singel, Straight through my heart. Tänk att 2 December ska jag Clara och Mads poppa till alla deras hits i Spektrum Oslo!

Ledig idag, och resten av helgen. Tack. Det behövdes. Känner mig smått sliten, men har iaf kommit igång lite med träningen. Vart ute och joggat 45 min tre gånger denna vecka, och kört 20 min styrka efter det. Skönt med lite träningsvärk och väcka sovande muskler igen!

Var en tur på centret och shoppa lite smycken och leggins till imorgon. Ska bli så kul med party party hos Trine imorgon! :) Vill bara inte bli för rund om fötterna, det kommer en måndag igen där man ska visa sig för kollegorna igen. haha :P Men livat kommer det garanterat bli iallafall! :D

Ikväll har jag tagit fram allt ur min garderob och försökt matchat byxor, short och kjolar med toppar och blusar. Och hitta allt lite nya party outfits att ha! Inte alltid man behöver köpa nytt. Bara prova nåt nytt och matcha om lite med det man har. Så hittar man alltid nåt nytt som man inte haft förut :) Så nu Kime ska vi ut och shakea dansgolvet snart igen! ;)

Har helt dille på Akons-sexy bitch. Love it.

Take care people. Ska försöka slänga upp en bild på min outfit imorgon innan jag drar på fest :)

Love

Jag saknar dina kloka ord och att du alltid hade ett svar på allt

Yepps. Ny vecka. Inte lika mycket stress på jobbet. Thank god. Även om det finns nog att göra ändå. Men dagarna går fort och det är ju bra!

Om en vecka åker jag till USA, som jag längtar! Snart 6 år sen jag var där sist så det är på tiden. 2 härliga veckor, och bygga upp sin snart försvinnande engelska! Massa shopping hoppas jag på :D

I helgen är det Brilleland fest. Eller fest hos en kollega och så är alla bjudna från den butiken som jag jobbar i plus en annan butik i Lilleström. Det blir kul! Lite spanskt tema, undra vad jag ska ha på mig? Har ju inte så mycket spanska influenser gällande kläder, om ens någon. Tapas mat, gratis alkohol och trevlig sällskap. Kan inte bli bättre :)

Men förra veckan var också lite jobbig. Många tankar om pappa och negativa tankar. Det kommer i omgångar och vissa dagar är det sämre än andra. När jag var hemma i Sverige gick jag igenom fotoalbum från när vi var små, det har jag inte gjort sen innan pappa dog. Blir lätt en klump i halsen och massa minnen kommer upp. Men är så glad att jag hade en så fin och underbar pappa som jag lärt mig mycket av. Även om det bara blev 20 år tillsammans.



Jag och Jesper sommaren -93.




Pappa var känd för att ta sina tupplurar. Och jag ville såklart joina.




Pappa jag och Jesper ute med båten. Vilken frihet! Sommar ute på ön och grilla. Det är underbart.


Men jag känner också att jag har mycket att glädjas åt. Har fortfarande min fina mamma och min underbara bror kvar. Plus alla vänner! Ni gör mig glad.

Take care

Utbränd

Nej inte riktigt men nästan. Sjukt mycket att göra på jobbet denna veckan. Och vi säljer alla bågar till 1 kr så det är mer eller mindre rusning varje dag. Och jag har inte haft tid att köpa min varje dag varm choklad!! :( Poor me-
Därfør bloggandet legat i ganska lä senaste tiden.

Har sjuk huvudvärk men har ändå gjort mig i ordning mig för mads och jag ska strax iväg och bowla på Strømmen bowling. Blir mys, vi har gratiskuponger så det är nice.

Ska blogga mer imörra!

Have it <3

RSS 2.0