It's gonna take a miracle to bring you back

Ska väl ta upp detta bloggande igen, ska give it a try iaf. :)

Hänt mycket sen sist, bland annat tre veckors semester, som jaa...kändes och var väldigt bra! Första sommaren utan öja var en utmaning men det gick bra, har pysslat med mitt rum massa och det har varit kul, köpt lite nya möbler och mixat med gamla. Så nu när jag kommer till Köping nästa gång har jag ett eget place, och det är bra. Fram till semestern har mitt rum varit en lagringsplats för allt annat. Har även hunnits med utgångar, mys med alla dom som betyder mest <3, shopping, ganska mycket träning och en god del avslappning! Kopplat bort allt som handlar om briller, styrkor, skeva hornhinnor och polaris glas! Thank you.

Har även hunnit med att utforska staden Köping, inte så mycket att komma med men det har det mesta :) Liten småstad i mellansverige som jag börjat gilla. Jesper och jag tog några cykelturer runt och det var ganska så mysigt. Även om en liten klump sätter sig varje gång man åker förbi eller är på Öja så har jag nog accepterat att det inte är längre där jag bor. Men någon gång, somehow, ska jag tillbaka dit....

Jobbet går bra. I oktober ha jag jobbat där ett år, sjukt. 9 månader på Maxi var en pina medan Brilleland har varit så underbart. Nu har Tine slutat som har lärt upp mig i massa, vi jobbade sista dagen igår och det var fan trist. Men vi gav varandra en stor kram och jag sa att jag ska våldgästa henne i Göteborg dit hon ska flytta med sin svenska kille (!). En kille som heter Andreas ska ta hennes plats. 20 år och kompis med Adrian som är ass butikschef. Se hur det går. Men det behövs fler killar, är bara två killar och nio tjejer. Ska bli spännande att se hur han är på tisdag iaf!

Ska även gå en faciologikurs i höst, lära mig mer om bågar och vilka personer som passar i vad. Och även bli bättre på att sälja mer till kunder. Det är ju det man har press på hela tiden, sälja sälja sälja. Kursen är på två dagar inne i Oslo, hoppas jag får med mig någon från butiken...så slipper jag gå själv :P

Mötte Mads när jag var och shoppa lite efter jobbet, han gick i vanliga kläder även om han va på jobbet,  så blev lite chockad. Men det visade sig att han skulle vara civil och följde efter en man som var misstänkt för snatteri eller nåt. Så jag gick med Mads en stund och lekte lite tjuv och väktare. I like.

Snart kommer Hanna och Oskar upp! Ska blir så jädrans trevligt :) Får ju även passa på att dra med dom ut på byen och uppleva alla trevliga norskar, bra combo! Även mamma och bror kommer upp om några veckor, mamma ska köpa glasögon och jesper solbriller. Jag har mkt att se fram emot och fokusera på.

Livet utan pappa har fortfarande ännu inte blivit ett riktigt liv för mig, som det var förut. Fortfarande går man mycket i tankarna och analyserar och undrar vad man kunde gjort annorlunda, och varför man inte förstod. Även om man inte ska det så gör man det, går inte att komma ifrån. Hade pappa bara ringt mig och sagt "Jag mår inge bra Jessica, kan du komma hem och hjälpa mig med gården?" hade kanske saker sett annorlunda ut, men nu var pappa inte den personen som visade sig svag och fråga om hjälp. Han hjälpte bara andra. Jag blir så förbannad att hans jävla generation (och många andra) uppfostrades till att inte visa känslor. Det är bara piss och inget som jag ska föra vidare. Och det hatet man hade mot de andra människorna har nog bara blivit värre. Jag skulle  bara önska av hela mitt hjärta att det var dom som pappa sköt och inte sig själv. Ja så illa är det. Jag önskar ingen människa olycka, men dom gör jag det.

För att komma in på annat. Nu är jag ledig i tre dagar, bilen är färdig så nu drar ev jag och mads hem på en blixtvisit mellan lördag och söndag och hämtar hem vår kära. Imorgon är det bröllop så nu ska jag väl börja gräva i garderoben och se om jag hittar något att ha på mig.

Take care /Jessica

RSS 2.0