Spränga luftslott

Ja Ny måne var faktiskt överraskande bra! Måste erkänna det. Tycker vampyrer och varulvar i samma film blir ganska bra combo.

Idag ska lägenhetn städa, det  skriker hjälp mig! Det är ju trots allt 1:a advent och då ska väl man anstränga sig lite.

Utgång både i fredags och igår. Fan vad man ligger i. Skulle ha stämplekort på Klimt snart. I fredags blev det ganska spontant hos Kime. Sluta kl 21 och var inte hos henne förrän 23, efter mkt övertalning, sen söp jag som en gris och sen drog vi ut på Klimt. Vem möter jag där om inte Clara! Vi hade inte alls snackat innan och hade ingen aning om att hon skulle ut. Blev en bra kväll med mucho dans! :D

Igår var Mads och jag på förfest hos Morten, salig blandning folk. Trevligt värre! Gamla godingar som Joffe och Espen var där. Sen drog vi ner på Klimt i fetaste taxi bussen, som stackars Espen fick betala över 600 kr, på en 10 minuters biltur. Auch. Men han fick iaf 100 kr av mig, för jag tyckte rejält synd om han. Inne på Klimt blev det massa häng och prat! Fick efter ett bra tag upp både Morten och hans kompis Daniel på dansgolvet. Fan alltså, killar och inte dansa. Men sen så ;) Hängde mest med Morten och hans dude hela kvällen. När vi skulle igenom allt folk tog vi varandras händer och gick som ett tåg och tryckte oss igenom alla. Det funkar!

Tillslut gick mads och jag hem. Tog 20 min hem och det gjordce ONT i mina fötter... :( Men hem kom vi :)













Sjukt bra helg!

Varför denna rubrik då? Jo för ikväll ska vi förhoppningsvis se Luftslottet som sprängdes på bio i Lilleström. Jag Clara och Mads :)

Men nu glädjer jag mig till juldagen som fan! Det ska slå allt! Blir ju som en liten reunion när alla kommer hem och så. I like.

Take care




Ny måne

Bio ikväll. Andra delen i Twilight. Inget fan av dom direkt. Jag såg första filmen för några månader och det var väl inte direkt bästa filmen jag sett. Men bio med Clara är alltid topp. Då kan man se vilken film som helst :)

Ledig idag. Träning och sovmorgon har stått på schemat, fast omvänd ordning såklart :P

Nu har jag fixat iordning mig och väntar på att Clara ska ringa så drar vi ned till Lilleström.

På söndagar är Norge världens tråkigaste land. Det finns ingenting öppet och söndagar är tydligen bara ägnat till att va hemma och dega. Men om man har massa energi och vill hitta på ngt. Vad gör man då???

Take care

Shopaholic




Så här går det när man jobbar på ett center och bara ska "kolla" lite efter jobbet. Sure thing, duschcreme från Body Shop och hårtoning. Och blev visst ett linne från HM också.

Ikväll kom jag hem med lagad mat på bordet (!). Hade en sambo som hade lite dåligt samvete igår efter va saker och ting blev sagt igår.

Har varit duktig och tränat 1,5 timmar ikväll. Känner att de kilona jag la på mig i USA börjar försvinna :)

Ny dille låt. Jay-z feat. Alicia Keys--Empire state of mind

Take care


Guess we are stuck with each other

Jag blev lite arg idag när jag kom hem idag kl 21 då jag sluta jobbet och min sambo inte hade gjort någonting. Han har varit hemma i 6 timmar och nada är gjort! Man kunde ju kanske ha börjat på tvätthögen, diskhögen, börjat laga mat eller städa undan alla sina tusen klädesplagg som ligger över soffan. Men nej då. Jag är inte såhär varje dag men just nu är jag sur och arg. Ska försöka att inte överreagera eller få utbrott. Det slutar heller aldrig bra. Jag inbillar mig att alla killar är så här och det bara ligger i generna. Då känns det lite bättre.

Min mat ikväll blev 4 knäckemackor med brie på och två rutor mörkchoklad. Tack för mig.

Just ja. Chartertur verkade vara ganska populärt. Nu ska jag börja filura lite mer seriöst på det så kan man kanske få till något. Samla gänget liksom och dra iväg. Hade ju varit bajskul!

God natt gott folk. Imorgon är det jobb och det kommer bli kaos. Det känner jag bara på mig. Britt och jag ensamma hela dagen. Men jag är positiv och möter utmaningen med ett smiiiiil. :D



Muppbild från i somras. Brun var jag iallfall och det var sommar

TAKE CARE

Starstruck

Groove slam work it back
Filter that baby bump that track
Space cowboy just play that track
Gaga in the room so starstruck
Cherry cherry boom boom

Har ni inte hört Lady Gagas "Starstruck" så gör det! I löve it!

Inte så mycket nytt här egentligen. Min toning börjar gå ut så mitt ljusa brun/koppar/röd färgade hår börjar lysa igenom. Men det ser fortfarande ganska bra ut men ska om någon vecka tona igen. Det är ju kul att vara brunett!

Jobbat idag, som alla andra dagar. Går bra! Imorgon ska jag ha min svåger på linseuppläring. Mads systers sambo. Trevlig prick som nog kommer skoja bort allt man säger :P I övrigt var vi hemma hos dom i söndags kväll och umgicks. Mycket trevligt! Och att se lilla Emma som blivit sjukt stor, minns när jag träffa Mads och han sa att hans syster var gravid och nu är hon snart 2 år. Ahh!

Sitter här och poppar till Lady Gaga, hennes skiva är ju suveräään!

Detta blir ett vettigt inlägg.

Ska ut och träna om en timmer. Träning för mig innebär 45 min löpning (springer dock inte alla minutrerna, pinsamt ja men min kondis är noll!) och sen kommer jag hem och kör olika styrkeövningar i 20 min. Fungerar bra. Jag märker att det hjälper. Skulle vilja se vad jag tar i bip-testet om jag skulle göra det nu. Låg oftast på 8-9 och nu skulle jag nog lätt vara nere på 3-4. Vad skulle Mats gympaläraren säga? AJABAJA

Jag har sån sjukt lust att dra ner ett gäng på chartertur och sola festa och bada nästa sommar. Någon som är på???

Imorgon har jag sovmorgon till 13. zzzzz

Hon som vann Farmen här i Norge för några år sen är kund hos oss. Idag såg jag henne för första gången (känner igen henne från se och hör). Hon kom in för att hon ville stramma (heter det så på svenska?) till brillerna. Så att de sitter bättre. Tydligen hade hon vart sjukt noga med allting. Jaa, vad ska man säga. Man blir så när man får kändishybris.

Nej detta håller inte.

Take care people <3



Evil clowns

"This used to be a funhouse, but now it's full of evil clowns" Från Pinks låt, diggar den meningen.

Koselig helg! Fredag klippte jag håret, 7 månader sen sist och det hade blivit riktigt långt och ganska slitet. Men nu tycker jag det är så kort igen, vill ju ha långt! Sen blev det lite legginsshopping. Snyggt och bekvämt. Så som jag gillart.

Lördag blev en fightdag med pojkvännen, vi gnabbades hela dagen men det slutade med att vi blev bra vänner. Och vad tjafsa vi om? Jag kommer inte ens ihåg! Löjligt skit säkert.

Sen kommer ett sms från Kime runt kl 22 (kollega på Brilleland) och frågar vad jag gör ikväll. Satt då o glodde på film i mjukiskläder. Frågar om vi ska ta och dricka lite, men Kime var ganska sliten efter hektiskt dag på jobbet. Men sen ringer hon ju och vi snackar lite och det slutar med att vi gör oss redo för en tur på krogen! Och då var klockan runt 22.30. Dvs snabb ombytning och sminkning och sen rätt ut på krogen! Men det blev massa bra ass-shaking och fylla :P Fortfarande ont i fötterna.





Nyinköpta skor från Bianco som fick sin första runda på krogen i lördags :)


Take care!

RSS 2.0