Sweden

Njuter livet i Sverige!

Juldagen var awesome. Kul att träffa alla igen och supa till lite. Det var ett tag sen. Och ganska kul dagen efter när vi inte fick tag i Clara och jag och Frida filura om hon hade somnat i en snöhög. Men som tur var så var det inte så. :P

Annars har jag ordnat lite med gården igen, papper och lite sånt som ska fixas. Tråkigt men ser fram emot dagen när allt är klart.

Vi har just pulat i Frank en avmaskningstablett, nu är han sur och vill inte gosa med mig.

Leker lite med min nya dator, love it! HP och vit. Lite tjejig, så som jag gillart. Fick förresten väldigt bra julklappar. Bilstereo, parfym, film, cd och lite smått och gott. Snart fyller jag. Då hoppas jag på en Ipod.

Thats for now..

Take care

Sjukilukan

Jag är sjuk. Bihåleinflammation. Nu äter jag antibiotika och ligger i soffan och tycker det är ansträngande att titta på tv. Min energi är nere på noll.

Inte blev den bättre när jag kom ut till bilen och såg att någon hade borrat igenom låset på min bil. Tur i oturen fick dom inte upp dörren men nu måste jag byta lås och skit. Och hur ska jag våga låta bilen stå ute på parkeringen nu? Mads och jag åkte ner till polisstation och de hade fått in 4 anmälningar om samma sak på samma adress så vi var inte dom enda, men ändå. Vilka skitmänniskor det finns.

Hoppas jag är fullt frisk till jag åker hem till Sverige. Borde kunna kurera mig på en vecka.

Ser fram så sjukt mkt att åka hem. Behöver Sverige och allt som finns där nu.

I övrigt så ser veckan väldigt oplanerad ut. När jag kan börja gå utan att marken gungar så ska jag handla de sista julklapparna. Jesper och Mads återstår det några saker till. En tur till Ikea ska de bli.

Bihåleinflammation, rinosinuit, är en inflammation i ett eller flera av de luftfyllda hålrummen, bihålorna, innanför ansiktet. Du kan få värk i kinderna, kring ögonen, i pannan eller i tänderna i överkäken. När en förkylning inte ger med sig inom tio dagar bör du kontakta vårdcentralen.




Tycker väldigt synd om mig själv. Men det är tillåtet när man är sjuk :)

Take care


Dig och mig




Detta väntade på mig när jag kom hem från jobbet idag från Mads. Anledningen? Två år har vi varit tillsammans idag. Ska säga att det krävdes lite tjat om att vi skulle ge varandra något, inget dyrt men bara någonting symboliskt liksom. Men otroligt fint iallafall. Jag blev väldigt glad.

2 December 2007. Det var kvällen då Mads och jag var inne i Oslo och gick runt hand i hand på julmarknaden smaa på glögg och pepparkakor och var fortfarande i fasen "lära känna varandra". Efter det blev det middag på Peppes och bio. Otroligt fin kväll och jag minns hur förbannat nykär jag var. Underbar känsla.

Mads är nog den personen som har stått ut med mest av oss. Detta år har inte varit den bästa men är den någon som kan få mig att må lite bättre för stunden så är det han. Lustigt nog ser jag likheter mellan pappa och Mads, små obetydliga saker men som jag alltid tänker på. En av dom är att Mads och jag åker alltid varje vecka på lite spontanturer. Handlar, fikar eller bara åker bil. Det var pappa och mig i ett nötskal. Var det inte veckohandling i Kungsör så var det fika på Arlanda. Det känns bra att det på något sätt lever vidare.

Julen närmar sig. Inte så väldigt exalterad. Har nog bara inte kommit igång än. Blir annorlunda jul såklart. Och jag kom på mig själv i butiken med att titta på presenter åt pappa. Lustigt det där. Sitter fortfarande i. Men som mamma sa. När vi kommer över ettårs dagen i februari så har vi varit igenom ett helt år. Då ska andra året förhoppningsvis inte vara lika tungt.

För tungt det har det varit. Varje dag, och natt. Svär på att jag nästan har drömt om pappa VARENDA natt sen han dog. Inatt drömde jag om att jag låg i hans knä och grät och frågade varför han gjorde som han gjorde. Då var man inte direkt pigg på att gå till jobbet.

Jaja, detta skulle ju kanske inte bli så tråkigt och deppigt. Det är ju trots allt en fin dag idag och jag kan se tillbaka på två händelserika år med Mads. I like it. Och jag älskar dig <3



Coola pappsen kunde minnsan flyga han. <3


RSS 2.0