Svin

Mads och jag tog en tur till Svinesund idag som ligger nära Strömstad. Första gången vi var där och besvikna blev vi inte!

Blev ännu mera shopping. Bland annat en topp som Mads (!) kom fram med till mig som han ville att jag skulle prova. Han är annars väldigt off när jag ska shoppa och går och sätter sig någonstans till jag är färdig. Men nu sa han "Jessica den här måste du prova! Jag tror den blir skitsnygg på dig!" Sagt och gjort. Jag prova och den var väldigt fin. Ljus lila lite längre topp som blir party med ett bälte i midjan. Det sluta med att jag köpte den iaf. Och Mads var nöjd (jag också). Blev även en vinterjacka från Esprit som var fett dyr, men den var varm och snygg och jag behövde en.

Annars behöver vi väl inte prata så mycket om gårdagen. Stupfull vid halv 10 och hem i sängen innan 12. Jag som ville ut och dansa med min Clara! Sorry.



Kan ni tänka mig utan hår? Folk skulle ta mig för en karl. Det gjorde dom i USA när mamma fick den underbara iden att jag skulle klippa håret kort. "What a nice son you have!" blev kommentaren. Mammas svar "Oh, no she is my daughter" personens svar "Oh..."

Colourfull days



Det blev inte den färgen som det stod på förpackningen. Blev brunare än vad jag tänkt mig. Men blev helt okej, om inte blankare iallfall! :)

Shopping på egen hand

Mads jobbar. Clara jobbar. Och alla andra som man kan tänkas umgås med. Och jag har ledigt. Så vad gör man? Går ut och shoppar lite kanske. Tycker det är helt okej och shoppa själv, man går lite i sina egna tankar och gör lite som man vill. Spenderade två timmar på Triaden. Och hitta lite skit! Såg Ewa inne på Vivikies och skulle in och hälsa men hon var ganska så upptagen med kunder så hon såg mig inte :P



Blev en skjortklänning från Lindex, några vita baslinnen, jeans från Vero Moda, ögonskugga och nagellack. Plus en Bus från apoteket (brännan är ju borta:() Och fick nåt ryck och köpte en hårtoning. Läste att om man ville fräsha upp sitt hår efter sommarens slitage kunde man köpa en toning så lik sin egen hårfärg som möjligt så skulle det blir friskt och nice igen. Ja vi får väl se... :P

Det är valyra i Norge. Alla partier står överallt och ska dela ut lappar hit o dit och prata lite. Idag när en kille kom fram och försökte fråga lite fint vad jag skulle rösta så sa jag "Jag är svenska och får inte rösta tyvärr!". Då blev det tyst på han.

Ikväll är det förmingel hos Clara! :D Kan man inte börja säga förmingel istället för förfest? Det låter lite mer flashigt.

Take care

Release me

Det här med att blogga är väl inte riktigt helt min grej. Eller så har jag bara tappat stinget helt enkelt. Och har man inget kul att skriva om så är det lika bra att låta vara. Eller? Clara sa att jag bara skriver om mitt jobb, svart på vitt :P Så så kul var det....

Kan iaf berätta att jag ska på Backstreet Boys konsert i Oslo 5e december. Och som den nörd och mes jag är så ser jag sjukt mycket fram emot det!  Har redan börjat planerat lite... Har inga superbra platser, ganska långt bak. Men det gör inget. Hör jag musiken ä jag nöjd. Mads och Clara får glädjen att följa med. Clara och jag är ju vana vid det här laget. Glömmer aldrig konserten med Bsb i Globen då Clara och jag köade timmar för platser längst fram. Och vi blev även intervjuade av Aftonbladet. Men vår bild de tog kom inte med. Undrar varför?

När jag lyssnar på bsbs musik kommer många minnen tillbaka, allt från när de var som poplulärast och jag var galet kär i Nick, till gymnasiet när man var depp och olyckligt kär och satt på rummet och spela nån sorlig ballad på högsta volym. är en sucker för ballader.

I helgen blir det förhoppingsvis utgång med Clara :) Eller nåt annat mys. Ska ditcha Mads och bara umgås med min käre vännina.

Take care people.

RSS 2.0