Summer lovin

Fan så stel jag är i ryggen. jag behøver en massage. Tror jag ska børja gå på massage regelbundet. Det gjorde alltid mamma. Så jækla skønt alltså, dessutom nyttit och inte så fasligt dyrt.

Helgen var soft. Jobbat. Lørdagen var den lugnaste dagen under hela tiden jag jobbat på Brilleland. Herregud, det var lørdag och det brukar alltid vara mer eller mindre stressdag! Men i lørdags var det stendøtt med kunder, vi var fem st på jobbet och många ggr bara satt vi ner på stolar och bara snacka om ditt o datt. Det fanns inget att gøra och inga kunder! Helt sjukt. Men ska inte klaga, det ær najs som tusan nær man har lite slappt :)

I søndags tog mads och jag en tur in till oslo, kæka på peppes pizza (den restaurangen vi hae vår førsta dejt på den 2a dec 07) och vi fick sitta på exakt samma plats som vi satt på før drygt ett år sen ;) God mat och vi unna oss efterrætt :) Efter det blev det bio, Max Manus, en norsk film om andra værldskriget. En av de bæsta filmerna jag sett faktiskt. Helt otrolig.

Igr nær jag jobba hade jag sønder en helt ny brille till en kund som skulle komma o hæmta den. Så jææævla pinsamt. Och dessutom blev hon skitsur på mig. Så ægna två timmar åt att rætta upp det och ringa till andra brilleland butiker och leverandører før att finna den jævla bågen. Och tillslut gck det. Tack vare en SVENSK tjej på EGOEYEWEAR som jag ringde och som hjælpte mig. Tack fan før svenskar nær man ska førklara massa och de FØRSTÅR.

Har snackat lite løst om førfest på jobbet idag innan nYårsbalen. Yeah! Slutar dock 16 och balen børjar 19.30 så har inte så mkt tid på mig att både klæ upp mig och hinna førfesta, Men det ordnar sig. Mkt av snacket på jobbet går nu kring balen. Fan så kul det ska bli! Årets fest utan tvekan.

Elnaz på jobbet har fått en hamster. och blev ju helt såld nær hon børja prata om den. Så vi bestæmde att nær hon får reda på kønet på den ska jag køpa det motsatta och sen ska de få ungar :) Ær helt seriøst sugen på att ha en liten hamster nu. Vore asmysigt i lægenheten :) Se vad Mads sæger... :P

I øvrigt flyter livet på. Hanna kommer p torsdag. Har sett fram emot det sen hon boka resan hit. Ska bli sååå kul att visa henne runt hær och faktiskt visa vart landet jag spenderat øver ett år i. :D

Fick æven veta att jag får højd løn fom 2009. Nice. Det innebær ca 600 kr mer till lønen. Thank u!

I helgen ska mads och jag boka en resa. Vi har bestæmt oss før portugal eller italien. Ska checka lite priser och sånt. Portugal ær en førdel før dær bor ju Ann-Sofie som vi akn bo hos och visa oss runt. Men italien ær varmare (iaf sødra) och vi vill gærna kunna bada och sola æven i mars, Men får se. En resa blir det iaf! :D

Take care people

Wah Wah

Førra veckan gick så sjukt fort, allt bara fløt påo och livet kændes så bra :) Nu har jag vart ledig i tre dagar, har varit sjukt skønt. Har hunnit med massa kul!

Ikea på lørdagen. Mads och jag inhandlade en byrå, lite matlådor och en taklampa (som vi inte vet om vi får sætta upp men vi tog chansen :P) Køpte æven gardiner till vårt nakna sovrumsfønster. Inga mærkværdiga men det blev lite kænsla iaf.

Lørdag kvæll blev det full fart. Åkte med Joachim till Jessheim på fest. Va væl inte så jættemnga, ca 10 pers men kul var de! Lite av raggartypen så clara skulle ha trivts gott (som jag oxå næmnt :p) Goa hærliga mænniskor. Den sista drinken som Reidar bjød mig på blev lite too much. Jag blev bara så trøtt....så runt kl 03 låg jag i en stol och sov medan mads førsøkte peta på mig att vakna. haha. Fick skjuts hem runt halv 4 och hemma fick tydligen mads klæ av mig och hjælpa mig till toaletten och allt sånt. Usch....tur att det ær mads då :P Men jag hade stenkul på festen iaf! :D Alltid bra att få lite større umgængeskrets. Men næsta gång ska ewa och clara med!

Søndagen blev bakiiiis. Tog en långpromenad och på kvællen ægnade mads och jag tre timmar åt att skruva ihop byrån. Gjorde fel precis nær vi trodde vi var klara...puh. Sen kom clara øver på lite middag. Mys.

Måndagen blev spabehandlingen på Wah Wah (se rubrik)-Blev insmord i peeling grejs och fick sen ngn lera på mig och sen blev jag inpackad i plast och handukar. Superskønt! Sen møtte clara mig och vi gick en runda innan hon skulle till jobbet. Då vandra jag runt sjælv på Triaden och køpte strumpebandshållare, asfina smycken tll Nyårsbalen och skor. De va fett dyra men så jæækla fina! Svarta med en pærla frampå och øppen tå. Kom hem och prova allt, tror denna nyårsbal kommer bli så jækla bra. Køpt en klænning nu oxå, en mørklila som går till knæna. Ganska enkel men ska klæ upp den med smycken och glittrigt diadem. Klænningen var nedsatt från 1000 kr till 500 och hade ett presentkort så blev 0 før mig :D

Nu har jag ju fått med Clara på balen :D Vi fick luska in henne lite, man får egentligen inte ta med vænner men vi skrev att hon heter Trine (før hon jobbar på brilleland, och ska ej gå) och Adrian ville ox ha med en kompis så "Trines" date blir Espen. Haha, rørigt værre. Men blir nog super! :D

Idag har det varit Work før hela slanten. Så nu blir det chill :)

Take care people

Back to basics

Oh well. Førsta veckan i Norge avklarad sen man kom tillbaka. Va lite segt att gå tillbaka till jobbet efter Sverige turen. Men nu kænns det bra igen :) Veckan har gått fort och helgen ænnu snabbare før att jag jobba i lørdags. Stressdag! Men gick bra :) Jobbade med Adrian och det ær alltid lika kul. Sista två timmarna hængde vi på facebook (då hade det lugnat sig) och snacka skit :P 

Ikvæll ska jag prova olika nyanser av færgade linser! Ska bli spænnande, jag ær inne på grøn eller brun. Fick med 6 olika færger hem. Haha, en del ær med styrka så då lær jag inte se så bra :P Men får sætta baa sætta på ena øgat och se med det andra. Krångligt værre hehe.- Ska iaf køpa ngt par om jag kan bestæmma mig før nåt. Får ju rabatt o sånt och att byta øgonfærg ær ju inte helt fel ibland!" 

Idag var æven sista anmælningsdagen till Nyårsbalen før hela Strømmen storsenter den 7 februari. Mads och jag ska gå var før sig. Vi båda vill ju gå med jobbet så han går med Securitas och jag med Brilleland. Blir nog bra! Och i sista sekund fråga jag om clara vill hænga på (man får egentligen inte gå med vænner, bara den man ær ihop med) men tnkte ringa hon som ansvarar før allt och flørta in mig lite. Hon var trevlig sa dom :)

Så kommer bli en sjukt kul fest!!! Øver 1100 inbjudna med underhållning från Norges kændisar med fin tre-rætters middag och dans efteråt!
Detta betyder också såklart man man ska va uppklædd från topp till tå, klænningsjakt med andra ord! Och hær snackar vi inte Lindex klænning, hær ska det va det lilla extra :P Haha. Har iaf lite tid på mig att jaga :)

Mads jobbar kvæll hela veckan. Vilket betyder att jag ær sjælv hemma varje kvæll. Kan va lite skønt. Iaf i børjan. Senare i veckan blir man lite ensam.

Ig¨år tog mads och jag en roadtrip till Sverige, Tøcksfors. Shoppa lite men åkte mest dit før att gøra ngt kul. :) Sen på kvællen blev det bio, norsk skræck. Død snø hette den. Skum film :P

Nu ska jag prova lite linser.

Take care


Bild från Julbordet med B-land. Therese jag och Adrian.



Britt (linsoptiker), Linda (optiker), jag och Tine (sæljmedarbetare som jag)

Arg

Jag hade tænkt o skriva ett långt och bra blogginlægg idag. Men efter att en jævla cp-kund kommer in 20 min innan jag slutar och ær fett otrevlig och frågar helt hoppløsa frågor orkar jag inte mer denna dag. Han førstørde min kvæll samtidigt som jag har en feeeet huvudværk.

Kan inte folk bara va lite trevliga?

Ha det

2009

Vilka härliga 2 veckor jag har haft hemma i Sverige. Just nu vill jag inte tillbaka till Norge, bara stanna lite till här... :P Men det kommer nog ändras, har ju faktiskt en del att se fram emot nu, även när jag är i Norge.

-Centerbal med alla på Strömmen storsenter. Balklänning och allt sånt ;)
-Hanna kommer upp och hälsar på! :D
-Resa till Rumänien i februari, den ska bli av!
-Skidresa

Det blir nog bra detta,:)

Igår var trevligt hos Julia. Underbart god mat och kuliga människor! :) Men min förkylning segade ner mig ganska rejält, hade en topp kl 22 sen blev det bara sämre. Min hals var väl värst. Men gick/sprang iaf ner på stan och såg alla fyverkerier. fint!!!

Och vem skulle ropa på älgen denna natt? Jodå, det var väl inte så svårt att gissa haha. Pappa fick stanna 3 ggr påvägen ut till st sundby för att Mads skulle ropa lite på älgen. Nice. NOT.

 De sista dagarna här i Sverige ska iaf spenderas ganska lugnt. Har inte riktigt bestämt oss när vi åker. Fre-lunch eller lör-morgon.

Gott nytt år folkens!!

Take care,

RSS 2.0